Кариерно ориентиране на 12 клас - JYSK - 2024
Публикувана от Potocka на 11.04.2024

Кариерно ориентиране на учениците от 12 клас - JYSK - 2024
 

На 14.03.2024 година (четвъртък) учениците от 12 А  и 12 Б клас заедно с господин Антон Усев, госпожа Станислава Потоцка, госпожа Весела Манчева и госпожа Силвия Методиева посетиха JYSK DC - град Божурище, с цел кариерно ориентиране на учениците.

JUSK DC е датска верига за търговия на дребно на матраци, мебели, интериорно обзавеждане и други. Дистрибуционният център в град Божурище е един от най-модерните в Европа и доставя стоки до магазините на JYSK, франчайз магазини и онлайн доставки до 12 държави. Капацитетът на този център е блицо 125 000 палети, работят голям брой служители и се изплозва роботизирана техника.

В дистрибуционният център учениците се запознаха с дейността на фирмата, бяха запознати с различни видове стаж и обучения, които се предлагат и изисквания за образование. Учениците се разходиха в предприятитето и им беше демонстриран как протича логистичния процес.

Благодарим за топлото посрещане от JYSK DC България, които на изпращане подариха на всеки от присъстващите скромен подарък за спомен.